Τέσσερα νέα features στο Monitor για Influencers και πιο εύκολο reporting - Netsteps Monitor
13 Ιουνίου

Τέσσερα νέα features στο Monitor για Influencers και πιο εύκολο reporting

Τέσσερις νέες λειτουργίες απολαμβάνουν τον τελευταίο καιρό οι χρήστες του Monitor που βοηθούν τον εντοπισμό influencers και το tracking καμπανιών με ambassadors, αλλά και διευκολύνουν το καθημερινό reporting.

Στο tab Influencers το Monitor ξεχωρίζει και μας παρουσιάζει τους influencers που έχουν ποστάρει για το brand μας, χρήστες ή Μέσα δηλαδή των οποίων η σημαντικότητα (impact) των posts είναι μεγαλύτερη του 20%. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τα brands, όσο και για τα agencies, για να παρακολουθούν ενέργειες με ambassadors, αλλά για να εντοπίζουν πιθανούς νέους influencers και micro-influencers.


Στο tab Unique Users, καταγράφονται όλοι οι χρήστες ή τα Μέσα που πόσταραν για τους όρους της αναζήτησής μας, ανεξαρτήτως σημαντικότητας (impact). Το συγκεκριμένο tab δίνει τη δυνατότητα για ακόμη πιο βαθιά έρευνα στους χρήστες και εντοπισμό ακόμα και nano-influencers.


Αλλαγές και στο Dashboard, στο οποίο υπάρχει πια η δυνατότητα τροποποίησης της ημερομηνίας. Αυτό σημαίνει ότι όλο το reporting μπορεί να στηθεί και να παρουσιαστεί στην πρώτη σελίδα και να γίνει export με μία κίνηση, διευκολύνοντας το καθημερινό reporting μας.

Τέλος, χρήσιμη αλλαγή και στο count της αναζήτησης που υπολογίζεται πλέον αυτόματα για πάνω από 1.000 αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε πάνω στην ένδειξη. Επίσης, το pagination έχει μία νέα οριζόντια μορφή, όπως βλέπουμε παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι για πολλά ακόμα, συναρπαστικά νέα features που έρχονται σύντομα!Για ένα δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό του Monitor, κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα.

tags
nanoinfluencers microinfluencers influencers monitor features λειτουργίες onlinemonitoring